Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyväluontoisia, aktiivisia ja toimivia rotunsa edustajia. Haen pennuille ensisijassa harrastamisesta kiinnostuneita koteja, jotka ovat valmiita kouluttamaan koiraa - kyseessä kuitenkin on suhteellisen aktiivinen rotu joka vaatii tapakasvatuksen ja peruskoulutuksen. Haluan kuulla jatkossakin miten kasvateillani menee, joten toivon että uudet omistajat pitäisivät yhteyttä edes epäsäännöllisesti ja kertoisivat kuuluumisia. Tukeni ja apuni ovat saatavana koko koiran eliniän, niin hyvässä kuin pahassa, arkiasioista koulutuspuolen juttuihin. Pyrin järjestämään kennelpäiviä vähintään kerran vuodessa, jolloin kasvatinomistajat pääsevät tutustumaan myös toisiinsa.

Pentumme elävät perheen keskellä, arjessa mukana tottuen käsittelyyn ja erilaisiin ääniin. Pennut luovutetaan 8 viikon iästä alkaen rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina (myös silmätarkastettuina) ja useaan kertaan madotettuina. Pennun hinnasta palautan 150€ kun omistaja on käyttänyt kasvatin PEVISA tutkimuksissa 3-vuoden ikään mennessä: viralliset lonkka- ja kyynärkuvat sekä silmäpeilaus. PEVISA tutkimusten suorittaminen tuo niin omistajalle ja minulle kasvattajana sekä muille rodun kanssaharrastajille arvokasta tietoa kasvattieni terveydentilasta.

Pentuja alustavasti suunnitteilla Didille (D. Ramona) vuodelle 2019

Pentutiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse: kenneldiuras@gmail.com tai facebook-sivuille @Diura's inboksiin.

Soittaakin saa (puh. 0405199861) mutta työrytmini on epäsäännöllinen vuorotyön vuoksi ja työajalla en vastaa puhelimeen.
Mikäli näin käy niin laita viestiä perään, soittelen takaisin paremmalla ajalla!