Haetaan sijoituskotia!

Haetaan sijoituskotia lapinporokoira narttupennulle.
Ajankohta syksy/talvi 2020.

Suunniteltu yhdistelmä:
FI JVA SE JVA Minngehke Aevhkie (parkki) x FI MVA FI RTVA PMJV-17 TK1 Lapponian Sky Aurora Ariadna (musta merkein)
Sukutaulu

Pennut syntyvät Lapponian Sky kenneliin.

Lisätietoa sijoitusnartusta kiinnostuneille: kenneldiuras@gmail.com tai p. 0405199861 (vuorotyön vuoksi ensisijaisesti whatsup tai tekstiviesti)

Ei pentuja suunnitteilla!

Pentutiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse: kenneldiuras@gmail.com tai facebook-sivuille @Diura's inboksiin.

Soittaakin saa, työrytmini (vuorotyö) on epäsäännöllinen, joten mitään ideaalista soittoaikaa ei ole mutta mikäli en vastaa puhelimeen niin laita viestiä vaikka whatsupiin (0405199681)

Sananen pennuista kiinnostuneelle..

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyväluontoisia, aktiivisia ja toimivia rotunsa edustajia jotka pärjäävät normaalissa arjessa ja yhteiskunnan vilskeessä ongelmitta. Haen pennuille ensisijassa harrastamisesta kiinnostuneita koteja, jotka ovat valmiita kouluttamaan koiraa - kyseessä kuitenkin on suhteellisen aktiivinen rotu joka vaatii tapakasvatuksen ja peruskoulutuksen. En edellytä, että meiltä ostettaessa koiran kanssa suunnataan kisakentille tai näyttelykehään - toki tätä toivon ja pyrin siihen jokaista kannustamaan jos pienintäkään kipinää koiraharrastusten sykkeeseen löytyy - tärkeimpänä pidän kuitenkin koiran kanssa yhdessä harrastamista vaikkei kilpailutavoitteita olisikaan.

Haluan kuulla jatkossakin miten kasvateillani menee, joten toivon että uudet omistajat pitäisivät yhteyttä edes epäsäännöllisesti ja kertoisivat kuulumisia. Tukeni ja apuni ovat saatavana koko koiran eliniän, niin hyvässä kuin pahassa, arkiasioista koulutuspuolen juttuihin. Toivon, että kasvatinomistajat jakaisivat onnistumisia ja epäonnistumisia sekä ottaisivat yhteyttä varsinkin jos tulee eteen mieltä askarruttavia asioita - tyhmiä kysymyksiä ei ole. Pyrin järjestämään kennelpäiviä vähintään kerran vuodessa, jolloin kasvatinomistajat pääsevät halutessaan tutustumaan myös toisiinsa.

Jokainen yhdistelmämme on tarkoin harkittu - lähtökriteerinäni on kysymys "Ottaisinko itse pennun tästä yhdistelmästä?".
Jokaista pentua ei kuitenkaan aina voi kotiin jättää, joten jokaisesta pentueesta sijoitetaan useimmiten yksi tai kaksi pentua. Edellytän sijoituskodilta molemminpuolista yhteyden pitoa sekä itsenäistä aktiivisuutta koiraharrastuksiin. Sijoituspennusta tehdään Suomen Kennelliiton virallinen sopimus pennun sijoituksesta. Mikäli sijoituskoira kiinnostaa sinua niin ota yhteyttä, keskustellaan asiasta.

Pennun valitsen aina ostajan kanssa yhteisymmärryksessä huomioon ottaen heidän toiveensa ja ns. käyttötarkoituksensa - tavoite on aina yhdistää mahdollisimman hyvin sopiva pentu sopivan omistajan kanssa.

Pentumme elävät perheen keskellä, arjessa mukana tottuen käsittelyyn, lapsiin, toisiin koiriin, kissaan ja erilaisiin ääniin - myös meteliin koska sitä lapsiperheissä tuppaa välillä olemaan. Pennut luovutetaan 7-8 viikon iästä alkaen hyvin sosiaalistettuina, rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina (myös silmätarkastettuina) ja useaan kertaan madotettuina.

Pennun hinnasta palautan 150€ kun omistaja on käyttänyt kasvatin PEVISA tutkimuksissa 3-vuoden ikään mennessä: viralliset lonkka- ja kyynärkuvat sekä silmäpeilaus. PEVISA tutkimusten suorittaminen tuo omistajalle ja minulle kasvattajana sekä muille rodun kanssaharrastajille arvokasta tietoa kasvattieni terveydentilasta.