Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyväluontoisia, aktiivisia ja toimivia rotunsa edustajia. Haen pennuille ensisijassa harrastamisesta kiinnostuneita koteja, jotka ovat valmiita kouluttamaan koiraa - kyseessä kuitenkin on suhteellisen aktiivinen rotu joka vaatii tapakasvatuksen ja peruskoulutuksen. En edellytä, että meiltä ostettaessa koiran kanssa suunnataan kisakentille tai näyttelykehään - toki tätä toivon mutta tärkeintä on koiran kanssa yhdessä harrastaminen vaikkei tavoitteita olisikaan.

Haluan kuulla jatkossakin miten kasvateillani menee, joten toivon että uudet omistajat pitäisivät yhteyttä edes epäsäännöllisesti ja kertoisivat kuulumisia. Tukeni ja apuni ovat saatavana koko koiran eliniän, niin hyvässä kuin pahassa, arkiasioista koulutuspuolen juttuihin. Toivon, että kasvatinomistajat jakaisivat onnistumisia ja epäonnistumisia sekä ottaisivat yhteyttä varsinkin jos tulee eteen mieltä askarruttavia asioita - tyhmiä kysymyksiä ei ole. Pyrin järjestämään kennelpäiviä vähintään kerran vuodessa, jolloin kasvatinomistajat pääsevät tutustumaan myös toisiinsa.

Jokainen yhdistelmämme on tarkoin harkittu - lähtökriteerinäni on kysymys "Ottaisinko itse pennun tästä yhdistelmästä?". Pentumme elävät perheen keskellä, arjessa mukana tottuen käsittelyyn, lapsiin, toisiin koiriin, kissaan ja erilaisiin ääniin - myös meteliin koska sitä lapsiperheissä tuppaa välillä olemaan. Pennut luovutetaan 8 viikon iästä alkaen hyvin sosiaalistettuina, rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina (myös silmätarkastettuina) ja useaan kertaan madotettuina.

Pennun hinnasta palautan 150€ kun omistaja on käyttänyt kasvatin PEVISA tutkimuksissa 3-vuoden ikään mennessä: viralliset lonkka- ja kyynärkuvat sekä silmäpeilaus. PEVISA tutkimusten suorittaminen tuo omistajalle ja minulle kasvattajana sekä muille rodun kanssaharrastajille arvokasta tietoa kasvattieni terveydentilasta.

Pentuja suunnitteilla!

Pentutiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse: kenneldiuras@gmail.com tai facebook-sivuille @Diura's inboksiin.

Soittaakin saa (puh. 0405199861) mutta työrytmini on epäsäännöllinen vuorotyön vuoksi ja työajalla en vastaa puhelimeen.
Mikäli näin käy niin laita viestiä perään, soittelen takaisin paremmalla ajalla!