A - litter

20.11.2018

urokset

HK2 TK2 BH AD
Nuuskakairan Samma På Svenska

Silmät / Eyes: Cea free (pentuna CRD - dna carrier)
Lonkat / Hips: A/A
Kyynärät / Elbows: 0/0
DM N/N

LTE: 172, laukauskokematon
TOKO: TK2
PK: HK2
Näyttelyt: EH


Väriltään geneettisesti Atypical merle/Cryptic merle - ulkoasu tricolour


Laku on hyvin sosiaalinen ihmisiä kohtaan ja luotettava lasten kanssa. Se on rento koira, joka ei jännitä tai stressaa, eikä sillä ole pelkoja. Sen luonne antaa sille eväitä toimia ja harrastuksissa se on aktiivinen ja kestävä. Fyysisesti Laku on nopea koira, jonka rakenne antaa mahdollisuudet liikkua vaivattomasti, ketterästi ja voimakkaasti.

Sillä on puolustushalua omaa kotia ja omaa autoa kohtaan. Laku on ahne ja palkkautuu hyvin ruualla ja on myös saalisviettinen eli palkkautuu hyvin leikillä. Laku on luonnostaan itsenäinen koira, mistä on hyötyä harrastuksissa, joissa tarvitaan irtoavaa koiraa.

KoiraNet
Database

Tämä on Lakun 1. pentue

FI MVA RTK4 BH
Judy's Magician Sabbra Cadabra

Silmät / Eyes: Cea free - dna noncarrier
Lonkat / Hips: A/A
Kyynärät / Elbows: 0/0
DM N/N
MDR1 +/-

LTE: 101, laukausvarma
Rally-toko: RTK4
TOKO: AVO1
PK: BH
Näyttelyt: FI MVA

SCY:n epävirallinen paimennustaimutustesti läpäisty 10kk iässä pistein 3/5

Jura on kuuliainen, vilkas ja motivoitunut luottotreenikaveri. Jura tulee moitteetta toimeen niin aikuisten kuin lasten sekä koirien ja kissojen kanssa. Juralla on tasainen, hötkyilemätön luonne jonka vuoksi siihen voi aina luottaa uusissakin tilanteissa.
Treenatessa Jura kestää palautteen hyvin ja on erinomainen ohjailtava - kuuliaisuus tekee siitä arjessa ja treeneissä helpon koiran koska omistajan toive on usein Juralle korkeammassa arvossa kuin sen omat mieliteot. Jura palkkautuu erinomaisesti ruualla sekä erilaisilla leluilla (pallo, patukka), niiden lisäksi sille on myös tärkeä aito tyytyväisyys (kehuminen) jota ohjaaja osoittaa.

KoiraNet
Database
2 aiempaa pentuetta:
Judy's Magician Volbeat -litter
Diura's R-litter

Tästä yhdistelmästä odotan avoimia, sosiaalisia, saalisviettisiä ja ahneita pentuja joilla riittäisi potentiaalia oikein ohjattuna monen harrastuksen pariin. Toivon Lakun tuovan mahdollisiin pentuihin lisää omatoimisuutta ja itsenäisyyttä, tasapainoitettuna Juran kuuliaiseen ja ohjeita kunnioittavaan työskentelytapaan.

Pennut tulevat olemaan DM geeniterveitä.

Sukusiitosprosentti 8 polvessa 1,67%
Sukukatokerroin 8 polvessa 0,46

Sukutaulu